Motorrijles

Motorrijlessen

De mogelijk bestaat om individueel te rijden. Dit houdt in dat je alleen, dus niet meer meerdere leerlingen tegelijk, les hebt.

Elke leerling is anders dus ook elke leerling krijgt les op zijn of haar niveau. Wij bereiden je zo goed mogelijk voor op je examen. Door oefeningen te doen op een terrein maar het grootste gedeelte van de tijd op de weg. Als een leerling vragen heeft kan hij die altijd tijdens of na de rijles stellen.

Een rijles duurt bij ons altijd 60 minuten en begint altijd op het hele uur. In een rijles proberen we zo veel mogelijk routes te rijden of delen van routes die je op het examen ook rijdt. Zodat je ook een beetje weet wat je kan verwachten op een examen. Wij hebben verschillende motoren waar je op kan rijden (zowel zware als lichte klasse).

Video
Om tot een beter resultaat te komen tijdens de start van je motorrijlessen filmen we vaak de leerlingen. Zo kan men op video bekijken wat er goed en niet goed gaat. Hierdoor is het eenvoudig om aan te geven wat er beter zou kunnen in het verkeer.

Tijdens de rijles kan je een helm, kleding en handschoenen van de rijschool gebruiken. Wij hebben dit in verschillende maten en voor zowel droog als regenachtig weer.

- Losse rijles (60 min)
- Geen verplichtingen
Vanaf € 40,-
- 14 rijlessen (60 min)
- AVB examen
- AVD examen
€ 880,-
- 18 rijlessen (60 min)
- AVB examen
- AVD examen
€ 950,-
 

Direct beginnen met rijden? Meld je dan nu aan en kies voor één van onze voordelige pakketten!